Μάσκες ομορφιάς με φρούτα





Μάσκες ομορφιάς με φρούτα που έχετε σπίτι σας !!!




Οι μάσκες προσώπου με φρούτα τρέφουν το δέρμα με τις απαραίτητες βιταμίνες και παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία.

 


Μάσκα προσώπου με Ροδάκινο

Υλικά:

1 μέτριο ροδάκινο
1 κουτάλι της σούπας μέλι

Πλιγούρι βρώμης

Εκτέλεση: Ψήστε το ροδάκινο μέχρι να γίνει μαλακό. Πολτοποιείτε το ψημένο ροδάκινο χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Προσθέστε μέλι και πλιγούρι μέχρι να γίνει ένα παχύ μείγμα. Εφαρμόστε την μάσκα στο δέρμα και αφήστε το για περίπου 10 λεπτά. Ξεπλύνετε το πρόσωπο με δροσερό νερό.
                                     Μάσκα προσώπου με σταφύλια
Υλικά: 


1 κούπα από πράσινα σταφύλια. 
1 κουτάλι του γλυκού μέλι ή 1 κρόκο αυγού.

Εκτέλεση: Συντρίψτε τα σταφύλια μέχρι να γίνουν πολτό. Στη συνέχεια προσθέστε μέλι ή το κρόκο αυγό. Τοποθετήστε το μείγμα σε βρεγμένο δέρμα για 15 λεπτά. Μετά ξεπλύνετε το με κρύο νερό. Αυτή η μάσκα είναι ιδανική για πρόσωπα που έχουν εκτεθεί πάρα πολύ στον ήλιο.

Μάσκα προσώπου με αχλάδι

Υλικά:

1 ώριμο αχλάδι
½ κουταλάκι του γλυκού μέλι

1 κουταλιά της κρέμα γάλακτος με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, μεταξύ 36% και 40%

Εκτέλεση: Ξεφλουδίζουμε το αχλάδια, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε σε ένα μικρό πιάτο. Με ένα πιρούνι το πολτοποιούμε το αχλάδι μέχρι να γίνει μια λεία μάζα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και την κρέμα γάλακτος. Απλώνομαι το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπο και το λαιμό. Το αφήνουμε πάνω στο δέρμα για 15 λεπτά και ξεπλένουμε την μάσκα προσώπου με ζεστό νερό. Στη συνέχεια ρίχνουμε κρύο νερό και το στεγνώνουμε με μια καθαρή στεγνή πετσέτα κάνοντας ελαφριά χτυπήματα.

          Μάσκα προσώπου με μήλο

Υλικά  : 

1 μήλο κομμένο στα τέσσερα, χωρίς το εσωτερικό του.
2 κουτάλια της σούπας μέλι

½ κουταλάκι του γλυκού φασκόμηλο

Εκτέλεση: Κόψτε το μήλο σε μικρά κομμάτια σε ένα μπλέντερ. Προσθέσετε το μέλι και το φασκόμηλο και στην συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά. Χτυπήσετε ελαφριά το μείγμα στο πρόσωπο μέχρι το μέλι να κολλάει. Αφήστε το στο δέρμα για 30 λεπτά και μετά το ξεπλένετε με κρύο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου